Έκθεση από το Αχτίφ που έγινε στις 22 – 11 – 44 του 7ου Τομέα της ΕΠΟΝ

1) ώρα συγκέντρωσης είχε ορισθή 4.30 – 5 και να αρχίσωμε ενώ η καθυστέρηση ορισμένων συναγωνιστών μας μας έκαναν να έχωμε μία ώρα περίπου καθυστέρηση και να αρχίσωμε στις 6. Σημ. (γι’ αυτό δεν έγινε συζήτηση από τη συναγ. Γραμματέα της Τομεακής)
2) Η ανάλυση στρατιωτικής και πολιτικής έγινε συγκεκριμένα και με μικρές ανακρίβειες πχ. ότι ολόκληρος ο ελληνικός λαός να πάρει τρόφιμα τσάμπα, ενώ αυτό είναι μόνον για τους ανέργους κ.τ.λ. ακόμα ήταν κάπως αμελέτητη πράγμα που δεν αρμόζει σε καθοδηγητικά όργανα και κατά τη διάρκεια της εισήγησης είχαμε μικρές διακοπές υπό τύπου αστείου.
3) Μετά την εισήγηση εμίλησαν μόνον οι γραμματείς των τμημάτων σε περιθώριο 5 λεπτών ο καθένας που ασφαλώς δεν πρόφτασαν να πουν τίποτα και να ανταλλάξουν την πείρα των κι αυτό γιατί είχαμε καθορίσει ώρες συνεδρίασης 6 – 8 γιατί αργότερα επρόκειτο να γίνει γλέντι του Αχτιφ.

Σύντροφοι είναι αδύνατον να το πούμε αυτό αχτιφ α) διότι μέσα σε 2 ώρες ούτε εισήγηση δεν προφτένη να γίνει  και μάλιστα σε σημερινές περιστάσεις και όταν πρόκειται για το πρώτο αχτιφ ύστερα από την απελευθέρωση που τα καθήκοντά μας είναι πολύ περισσότερα από κείνα της κατοχής και ιδιαίτερα στην ΕΠΟΝ γι’ αυτό θα έπρεπε να ξαναγίνει αχτιφ με αρκετές ώρες διαθέσιμες ώστε να προφτένουν όλοι οι συναγωνιστές να πέρνουν το λόγο να λύουν κάθε απορίες και να αποκομίζουν πείρα από το αχτιφ που και αυτός είναι ο σκοπός του νομίζω. Όσο για το γλέντι δεν ξέρω πως έγινε διότι δεν έμεινα πάντως σίγουρα είχε επιτυχία γιατί ανυπόμονα το περίμεναν συναγωνιστές και συναγωνίστριες που και αυτό δείχνει δίψα για ψυχαγωγία.

Γιάννης 23 – 11 – 44
Έτσι παρουσιάζεται η κατάσταση στην ΕΠΟΝ Κολωνακίου 27/11/44

ΠΗΓΗ: ΑΣΚΙ όπου μπορεί να βρεθεί και το χειρόγραφο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s